lawat 36 'rumah' pada malam minggu
Macam pelik je kan tajuk tue..tapi tahu la kan zaman semua di hujung jari ni..hampir 36 buah 'rumah' di ziarahi..emm lagi sikit rumah yang nk kena ziarahh..malam minggu di rumah..sambil meziarah dan membaca blog peserta contest..sedar tak sedar dah 3 jam..hampir 65% dah kita lawati.kepada yang belum di ziarah bersabar ye..ada yang dah ziarah tp tak boleh nak tinggalkan komen..apa-apa pun thanks ya to all..next week sambung lagi berkunjung ..tapi sambil2 berkunjung tue kita buah hadiah istimewa..iaitu copy paste gmbr anak u all semua nak buat slideshow kat blog kite..tentu nampak comel dengan gmbr yang semua cute2..bukan untuk diundi cuma untuk tontonan semua rakan akan anak rakan-rakan yang lain..kita sesuka memetik kata kata pak nil ERA " anak-anak kita semua"..so caring cara dia cakap kan..agree tak..jadi kepada yang belum dijenguk..sabar ye..nanti kita upload juga gmbr anak2 rakan yg lain...tq tq tq...total contestant setakat ni 50 org...

Reviews:

wawa said...

salam akak....

jengah la ke blog wawa ye.....
akak lum view lg entry wawa :)

thanks akak

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html

aqis090209 said...

gb balqis dh ader dlm slide tu..best2..tinkiu..

sitinoriza said...

thank you..semua hepi sy pun hepi..
to wawa..nanti saya akan berkunjung..sabar ye

Sidratul Muntaha said...

hmm
saye punyer belum lagi...
sob sob sob...

nsazwa said...

ye la..Azwa pun nak jgk masuk dalam slide tu...huhuhuhu....

strawbery said...

mekasih yea kak..sudi gak akak jeguk blog saya...

~mama aiman~ said...

boleh join lagi kan?? hehehe.. macam nak mencuba nasib jer.. hehehe

sitinoriza said...

beu lagi..closing date 22 nov

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.