Terjah blog peserta Anakku Ceria Contest

Antara blog yang diterjah

Disebabkan rehat hari Jumaat yang panjang so,kesempatan diambil untuk terjah beberapa blog kengkawan yang dah buat n3 untuk Contest Anakku Ceria Giveaway..Selalunya hari ni balik ke rumah,kemas-kemas sikit kan (rumah dekat gan opis) tapi hari ni macam malas pulak..so sempat la terjah dalam 10 blog dan leave comment..pasni nak relaks kejap sambil layan Sinar fm..dan tunggu budget 2010 kan..untuk yang kengkawan yang dah diterjah..good luck! untuk yang belum diterjah...wekend ni saya terjah ke blog yang lain pulak..ok..selamat buat entri dan good luck...

Reviews:

fieza said...

Thank you kerana telah menerjah ke blog saya.....

wansteddy said...

bagilah aku MENANGGGGG
hohoho

desperado nak menang huhu

Naz-Segalanya disini said...

saya dah tggalkan link kat shoutout..tapi awk tak terjah lg..masa saya tggalkan awk nye komen takleh tggal komen

sitinoriza said...

ok naz nanti saye terjah...belum habis terjah semua blog lg

sitinoriza said...

wansteddy-insyallah ada rezeki menang or melabur la sikit beli dinnerware ...hehehe..promote pulak

Anonymous said...

http://chekyus.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html


Saya nak masuk contest ini..harap-harap layak dan diterima...TQ

Anonymous said...

http://chekyus.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html


Saya nak masuk contest ini..harap-harap layak dan diterima...TQ

asmieyra said...

salam sis sudi le menjenguk blog saya yer.. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com

faizal said...

hi..salam kenalan..
harap sudi melawat laman blog saya...

http://hangkatahangtera-faizal.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html

nsazwa said...

visit ler blog Azwa jgk....
wansteddy...Azwa pun nk menang jgk...kikiki...

syaf_alia said...

TQ...I'M WAITING THE RESULT...HEHEHE...WAAHHHH BERDEBARNYE JANTUNGKU...

MAS said...

salam...rasa masih lum terlewat nak join contest ni..sila terjah yer..kalau de yg miss pls inform k..tq

http://masrfie.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-give-away-contest.html

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.