hari ni habiskan mengunjungi rumah rumah para peserta..dan telah ditinggalkan komen dan copy gmbr anak2 masing..tapi kita minta maaf sangat-sangat kepada tuan rumah yang komen tak dapat publish tu.tapi saya ada komen samada di shoutbox atau di post comment..atau mungkin boleh check gmbr anak kengkawan di slideshow sebelah ni...jangan marah ye..semua dah habis dilawati dan ada satu dua kes dah klik bnyak kali pun tak keluar blog/atau keluar template je post entry nye tak keluar.macamana ye?? seingat saya Normi (keranakitahanmya blogspot) tak dapat nak view blog..dan ada la seorang 2 lagi peserta..cuba tengok slideshow dulu ye..apa-apa pun kita enjoy..

Wekend ni tak dapat terjah sebab nak balik kampung..Broadband tak dapat jadi itak dapatlah nak terjah...mungkin lepas balik dari kampung ok...babai...have a nice wekend

Reviews:

nsazwa said...

tq ye coz dah jenguk blog Azwa...hope ada harapan menang...buat semangat untuk join contest lg lps2 ni...

tifa said...

semuanyer ceria2 mesti susah nak pilihkan ??

** Perfect Love ** said...

kat slide show tu semua baby comel2 sgt . geram tgk

h4ni3 said...

wuhuu.. semua pun comel!

akiratoriza said...

Salam...

Hi Puan Siti Noriza, saya pun nak joint contest ni so jgn lupa p jenguk uma sy k...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

EMMM.... sedihnya kalau kak iza tak dpt nak buka. saya bg link sekali lagi ya.

http://keranakitahambanya.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html

saya cuba buka boleh.

QisQas said...

k..thanks..my baby ada kat slide show..x sabar nak tau the winner..

QisQas said...

k..thanks..my baby ada kat slide show..x sabar nak tau the winner..

Mommy Alya said...

salam kak... baby saya.. alya zahra xde la kt slide tu..rasanyer akak tak terjah lagi blog kite... sila terjah yer...

http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-giveaway-contest.html

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam...sy nyer tak terjah lg pun...huhuhuhu...

gina marna said...

salam...dah jenguk blog sy lom..hehe lagi skali bg link...

http://sukeler.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-give-away-contest.html

time kacehh

Cik CT said...

salam k.iza..meh la terjah blog kami plak..lama dh duk tunggu komen k.iza..http://ourheart-throb.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-give-away-contest.html

Sitisifir10 said...

Pss...mine also takde ek...

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-giveaway-contest.html

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.