CHECK OUT UR LIL ONES PICS
SALAM SEMUA..hmmmm...find ur lil ones here..saya meng'update' jugak gmbr2 peserta kerana komen/pertanyaan dari para contestant. seperti yang dimaklumkan dalam blog terdahulu saya dah jengah dan copy gmbr si comel (ada certain blog tak dapat right klik) untk di adili cuma tidak tinggal komen (sb nak cepat) tetapi disebabkan ada contestant yang rasa macam tak diadili dan menghujani saya dengan pelbagai ??? jadi saya update kan lah jugak gambar si comel anda..so do check out..takut2 komen pun miss gambar pun miss... tapi janganlah after this tanya saya lagi..kenapa gambar kat bawah ni separuh je gmbr anak saya..hehehe..sabar..ini hanya untuk menunjukkan saya copy untuk juri judge pics...apepun IF everyone happy i am happy,if everyone complaining ??? i pening...... ok do check out below and tell me is your sweetheart not there...babai...

























Reviews:

Sitisifir10 said...

Still takde my lil Arwa... :) takpelah, mesti pening ek, kalau dah ramai2.. :) anyway, gud luck to others!!

Intan said...

Thanks ye Ibu Irfan coz dah listed kan pic my daughter....he he :)

Selamat "memilih" and gud luck to all participants!

tifa said...

Mmg pening la nak pilih , baby sumer comey2 ..geramnya rasa nak cubit2 pipi mereka...

anamarza said...

Ade gambar Rifqi..ramai penyertaan tu, siapa la yg berjaya menarik hati juri ya... :D

m@m@ @zie said...

kesian pn Iza.. fenin yea?? sabar ye.. kalau fenin gak tengok je gamb baby bebanyak tuh.. pasti anda tidak akan fenin lg.. wahahaha...!

Drama Mama said...

thanks ibu irfan, our beloved pic is there. heeee

-mama irfan-

fa10 said...

alamak? blog saya la tu yg x leh right click. klik kiri pastu tekan control+C. Sorry ek nyusahkan awak. Selamat Hari Raya

Mr and Mrs Faez said...

Hehehe my baby ada
Gud luck sumerrrr~

L@n@ said...

salam.. wah sume chommey2 belaka.. fening aaa juri nnt yek.. tq mama irfan.. my hero pun ada.. gd luck son..

~dYaHaHa~ said...

salam...nak tanya, entry saye pon xboley bukak ke? ni url nye...

thanx...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away.html

LYaFRINA said...

alhamdulillah.... pic asya tersenarai.. TQ ibu irfan... sori dh byk myusahkan...

Mama_Aqish said...

salam,
nape anak saya tak de ek???ari tu dah try post URL kat komen tapi tak leh...pastu dah bagi url link kat shoutbox...then akak dah reply kat entry saya = "ye ke, ada yg boleh komen,sent email pun takpe,atau kat shoutbox,at least saya dh notice ada entry dr mama aqish.takut..overlook pulak..anyway tqvm ye.."
saya dah wat entry 20hb Okt ari tu...please check TQ
http://damiaqish.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-giveaway.html

Aimy said...

Ramainya yg join..anyway, semoga berjaya kpd semua :)

ezan said...

salam,

gambar anak ezan pun xde :( nanti try check ye... maybe sebab xleh nk right click. tp boleh click kat gambar n copy from there. sorry. ni entry dia.

http://mareamysarah.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-giveaway-contest.html

Putra Mama said...

check.. My Putra pny photo ader... jgn fenin2 yer pn Noriza.. ;)

Mama Darwisya said...

smpai ati puan penganjur x letak pic anak sy...sy pon ade join jugak tau...hmm..
http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/anakku-ceria-give-away-contest.html

Norry said...

sangat comelllll

diya said...

sya punyer pn xde la..
harap2 cek balik taw

http://diyalova84.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-give-away-contest.html

mummy_ayu said...

ramainya....dasyat sambutan ur contest ek.congrats! and comel comelnya...mesti pening juri nak pilih..apa pun good luck to all!!suspen tunggu result plak...

intan said...

hi iza..gamba ank intan pun masih x tersenarai juga...klu x terpilih xpelah..tp kalau termiss nak terjah sila la terjah semula ye..n kalau ade yg silap sila tinggalkan komen ye..blh sye tau knape sye x tersenarai.. ;)

http://myblog-hanie.blogspot.com/2009/11/anakku-ceria-give-away-contest.html

mama suri said...

eh..gambo suri takde ni..
nnti chek yek..
http://storyofsuri.blogspot.com/

mama suri said...

eh..gambo suri takde ni..
nnti chek yek..
http://storyofsuri.blogspot.com/

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck utk semua....

sitinoriza said...

to mareamysarah: rasanya dh ada ur baby pic,last 5 from bottom,second line,tgh2...ramai2 u pun tak cam ye..apatah lagi juri..hehh..u letak 2 gmbr i amek 1 jer.the 2nd pic

mamaaerish : said...

our beloved lil pic is there. ;)...

thanks ibu irfan

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.