WINNER FOR ANAKKU CERIA CONTEST
salam and hi to all.Hari ni baru masuk ofis selepas cuti hari Raya Aidiladha..Jeng jeng dengan tak sabar2 nya mengumumkan pemenang untuk Contest Anakku Ceria Giveaway..and the winner is Muhamad Hariz Aazad baby kepada Ms Notti

dan sebagai menghargai kesungguhan pihak penganjur dan juri juri bersedia untuk memberi hadiah saguhati untuk 3 pemenang saguhati



kepada contestant yang lain tahniah juga diucapkan ..memang baby you all comel nomei2 semuanya sampai juri nak pilih pun pening kepala ..thanks for the entry ye..apalagi to all winner emailkan saya sitinoriza@yahoo.com mailing address untuk saya poskan hadiahnya..saguhati hadiahnya SURPRISE!!!

dan hadiah khas daripada saya,kerana berbalik kepada tujuan asal saya contest ini untuk menambah kenalan dan mencari kawan, saya memilih kak sitisifir ( she put motivated comment on my articles about my tension day)  dan putra mama (constructive comment on my post entry)  kerana memenuhi tujuan asal contest ni..hadiahnya pun SURPRISE..
jom cepat emailkan saya address nya ya..thank to all again.....
* pengeposan hadiah mungkin pada 15 hb ni sebab ada kursus 2weeks,tak sempat minggu ni...

Reviews:

cheyus said...

tahniah kepada yang menang.....memang semua baby-baby cute-cute belaka...........selamat berkenalan kepad penganjur....

mummy_ayu said...

tahniah kepada semua yang menang!!!

zai kulim said...

Thanks dpt gak saguhati..
mana leh lawan peserta pertama mmg comel dan ceria..

ok zai dah email..

Putra Mama said...

alhamdulillah.. putra mama pun dpt hadiah khas.. terima kasih byk2 puan noriza.. putra mama sgt berbesar hati.. nnt kite emailkan address.. ;)

Ibu Ayra said...

tahniah utk semua pemenang.... you deserved it...

Ms.Notti said...

alhamdulillah... thanks yer noriza! muahs2!

mummymer said...

terima kasih!!! dapat jugak merasa hadiah hehehee dari u.. and the winner deserved it.. baby u comel ok..

nanti i emaikl u address

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.