Jalan-jalan at Pasar Karat, Johor Bharu

Nama nya cukup unik., seolah-olah menggambarkan sebuah pasar yang menghimpunkan barangan-barangan klasik..kalau ada org KL atau menetap di KL/Selangor. ermm kalau digambarkan bagi lebih kurang macam uptown gitu.

Bagi yang pertama kali berkunjung ke Pasar Karat ini, jangan risau, Google ada dan yang penting maps ada, saya guna navigation apps WAZE yang tengah meletop sekarang ni

Pasar Karat ni terletak di Jalan Segget , u all type je akan keluar lah . So wazers, lets start the journey. Bagi pengguna wazer you know why the color is in black..

Kami sampai awal sedikit jadi kami singgah makan dulu kat Restoran Singgah Selalu. Service is very slow and i need a bit longer for my claypot noodles. Overall the food is good.

After, makan-makan kami memulakan perjalanan kami. So layan je pics di Pasar Karat

 

 

Ada tudung, blouse, baju ,jersey, jeans..and disebabkan perut pun kenyang 'hasil tangkapan' is only minion shirt for the little boy.

So, sesiapa yang dah sampai Johor, boleh lah berkunjung ke sini.

 

End with love,

s.i.t.i

 

Reviews:

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.