Sayang,kolagen Radiance Signature ada lagi tak.

Assalamualaikum and hi semua. Belum terlewat untuk saya wish selamat hari raya aidiladha, walaupun saya dah wish di personal page dan business page.

Pagi ni siapkan anak dan husband untuk pergi ke tempat kerja macam biasa..tiba-tiba ada pertanyaan dari yang tersayang, "kolagen ada tak" ...hihihi..saya senyum je. hubby saya jarang consume health produk , tak percaya katanya. lagipun kami sekeluarga memang amalkan habbastusauda je, yang lain tak berani sangat maklum lah wife nya professional and registered chemist. ..particurlary sikit bab-bab produk kesihatan ni.

hubby kata dia dapat rasa effect bertenaga sikit dan tak cepat lesu, malah kulit dia pun dah jadi tak berapa berminyak..saya senyum je..ada jawab saya.

You all bila lagi.cuba dulu baru tahu.. produk Radiance Signature ni 100% natural based dan selamat untuk diminum. dan yang paling saya dan suami jatuh hati is sebab dia senang koyak dan minum sahaja. x perlu nak bancuh2 atau nak makan pil macam makan ubat ubatan.plus rasa dia sedap, macam jus yg pekat,masam dan manis.

di sini saya nak kongsikan sedikit berkenaan dengan kebaikan dan khasiat Radiance Signature.

KHASIAT RADIANCE SIGNATURE

Minuman kecantikan yang terbaik & paling berkesan di pasaran. Mana mungkin ada tandingan kerana Whitening & Glowing Series satu-satunya minuman yang mengandungi 70% kolagen berkualiti tinggi + Vitamin C + Vitamin E sebagai booster utk mencantikkan kulit & menyihatkan tubuh badan. Bukan semata-mata manisan dan tidak berikan kesan seperti klon lain. Produk Radiance Signature tetap menjadi pilihan pengguna

✘ Tanpa Perlu Bancuh.

✘ Tanpa Perlu Shake.

✘ Tanpa Perlu Kemam.

✘ Tanpa Perlu Lakukan Perkara Yang memenatkan.

✔ Hanya "Koyakkan Sachet & Minum".

➽ KKM - 120314/03/149

➽ JAKIM - 20140424-164308 (PR)

➽ Kilang berstatus GMP Certified

➽ Dijamin tiada kesan sampingan

Antara manfaat utama Radiance Signature - Whitening & Glowing Series ialah :-

✔ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.

✔ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.

✔ Menjadikan kulit glowing secara natural.

✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.

✔ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.

✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.

✔ Menghilangkan sel kulit mati.

✔ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.

✔ Menghilangkan jeragat.

✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.

✔ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.

✔ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.

✔ Mengecilkan pori-pori.

Selain itu, ianya juga...

✔ Anti kanser.

✔ Menstabilkan tekanan darah.

✔ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.

✔ Merawat ekzema.

✔ Merawat imsonia.

✔ Merawat resdung.

✔ Merawat penyakit kencing manis.

✔ Merawat dan mencegah kanser payudara.

✔ Merawat dan mencuci buah pinggang.

✔ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.

✔ Bertindak sebagai Anti-Body.

✔ Memberikan tenaga serta merta.

✔ Memberikan tidur yang nyenyak.

✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.

✔ Menegang dan menganjalkan payudara.

✔ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.

✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.

✔ Melawaskan pembuangan.

✔ Mengawal berat badan.

✔ Membuang toksin dalam badan.

✔ Meningkatkan kadar metabolisme badan.

✔ Memberikan rasa kenyang.

✔ Mengawal nafsu makan.

Proses:

➊ Hanya koyak dan minum.

➋ Menjadikan badan lebih sihat serta kulit cerah & gebu sekata.

➌ Merawat dalaman badan dengan mengeluarkan toxin & menggantikan sel kulit mati serta menambahkan kandungan kolagen dalam badan.

Cara Pemakanan:

► Hanya koyak dan minum.

► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU

► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:

Untuk mendapatkan kesan yang optimum:

➽ Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.

➽ Dinasihatkan tidak mengambil rokok.

➽ Minum air yang banyak

 

Whatsapp saya 0133994477 untuk pertanyaan dan pembelian

Radiance Signature Kuala Lumpur

 

 

Reviews:

Follow by Email

Translate

Search This Blog

Siti Noriza MK © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com

Contact us

Powered by Blogger.